sport bij jou in de buurt!

Stichting Hulst voor Elkaar is er voor iedereen in de gemeente, van jong tot oud. Om mensen te helpen bij gezond leven, bieden we sportieve activiteiten aan. Dat doen we ook speciaal  voor kinderen en jongeren. Wat dacht je van sportbuurtwerk (elke week!) de dikke bandenrace, mountainbiken en de Zomerdag in het zwembad van Kloosterzande? Ook organiseren we sportclinics en voetbal-, handbal- en volleybaltoernooien. Kijk in onze Beweegwijzer voor een overzicht van alle sportverenigingen en -organisaties in de gemeente.

Start to run en Bootcamp

Voor jongeren zijn er regelmatig speciale sportactiviteiten. Aansluiten bij wekelijkse sportuurtjes voor volwassenen kan ook! Kijk in onze activiteitenkalender wat het aanbod is. Onze sport- en beweegactviteiten zijn voor iedereen. De kosten houden we laag en je start op je eigen niveau.

  • Bootcamp is vanaf 14 jaar. Fitnessen in de buitenlucht onder begeleiding van onze sportcoaches.
  • Start to Run is vanaf 12 jaar. Na zes weken kun je vijf kilometer hardlopen.

Nieuws

Happy People ook in kernen
Een gelukkige, gezonde én gezellige buurt. Dat is het doel van Happy People. Nu ook in Vogelwaarde, Graauw, Hengstdijk en Clinge!
55-plusser? Ga (weer) voetballen!
Nieuw in Hulst: Walking football voor 55-plussers. Dé manier om in beweging te blijven en (weer) te gaan voetballen!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.