sportactiviteiten bij jou in de buurt!

Stichting Hulst voor Elkaar is er voor iedereen in de gemeente, van jong tot oud. We willen graag dat mensen in beweging komen en gezond gaan eten en leven. Juist daarom organiseren we regelmatig leuke en sportieve activiteiten aan. Speciaal  voor kinderen en jongeren. Er is van alles te doen: sportbuurtwerk, de dikke bandenrace, mountainbiken, de Sport en Beweeg Zomerdag, obstakelrun, sportclinics en verschillende toernooien zoals handbal, volleybal verschillende sportclinics… en nóg veel meer.

Je kunt elke week sporten via het sportbuurtwerk. Dit is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar en vindt plaats in tien kernen van de gemeente Hulst. Er zijn jaarlijks terugkerende activiteiten, voor alle leeftijden. Doe jij ook mee?

Doe je mee met onze Bootcamp?

Voor jongeren zijn er regelmatig aparte sportactiviteiten die jaarlijks terugkeren. Maar zij kunnen ook elke week sporten, door aan te sluiten bij onze sportactiviteiten voor volwassenen. Onze activiteiten zijn altijd laagdrempelig, dit betekent: voor iedereen. We houden bewust de kosten laag en je start op je eigen niveau. Je zult zien dat je conditie snel gaat verbeteren. Doe mee! En neem gezellig een vriend of vriendin mee.

  • Bootcamp is vanaf 14 jaar. Fitnessen in de buitenlucht onder begeleiding van onze sportcoaches.
  • Start to Run is vanaf 12 jaar. Na 6 weken kun je 25 kilometer hardlopen. 

Wat is er te doen? Kijk snel in onze activiteitenkalender. Je kunt selecteren op leeftijd om te zien wat past bij jou!

Nieuws

Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Happy Moving
Heb je gezondheidsproblemen of pijn, spanning en stress, revalidatie of een beperking in je bewegingsmogelijkheden? Heb je weinig energie en wil je toch graag dansen en bewegen? Of wil je gewoon ontspannen bewegen op heerlijke muziek?
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
Gezellig! De ontbijtclub
Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Vanaf 9 november elke donderdag om 8.30 uur. Ben jij erbij?
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.