sportactiviteiten bij jou in de buurt!

Stichting Hulst voor Elkaar is er voor iedereen in de gemeente, van jong tot oud. We willen graag dat mensen in beweging komen en gezond gaan eten en leven. Juist daarom organiseren we regelmatig leuke en sportieve activiteiten aan. Speciaal  voor kinderen en jongeren. Er is van alles te doen: sportbuurtwerk, de dikke bandenrace, mountainbiken, de Sport en Beweeg Zomerdag, obstakelrun, sportclinics en verschillende toernooien zoals handbal, volleybal verschillende sportclinics… en nóg veel meer.

Je kunt elke week sporten via het sportbuurtwerk. Dit is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar en vindt plaats in tien kernen van de gemeente Hulst. Er zijn jaarlijks terugkerende activiteiten, voor alle leeftijden. Doe jij ook mee?

Doe je mee met onze Bootcamp?

Voor jongeren zijn er regelmatig aparte sportactiviteiten die jaarlijks terugkeren. Maar zij kunnen ook elke week sporten, door aan te sluiten bij onze sportactiviteiten voor volwassenen. Onze activiteiten zijn altijd laagdrempelig, dit betekent: voor iedereen. We houden bewust de kosten laag en je start op je eigen niveau. Je zult zien dat je conditie snel gaat verbeteren. Doe mee! En neem gezellig een vriend of vriendin mee.

  • Bootcamp is vanaf 14 jaar. Fitnessen in de buitenlucht onder begeleiding van onze sportcoaches.
  • Start to Run is vanaf 12 jaar. Na 6 weken kun je 25 kilometer hardlopen. 

Wat is er te doen? Kijk snel in onze activiteitenkalender. Je kunt selecteren op leeftijd om te zien wat past bij jou!

Nieuws

Doe mee met de Dikke Banden Race
Voor basisschoolleerlingen die graag fietsen, organiseert Hulst voor Elkaar op de dag van de Kermiskoers in Hulst de Dikke Banden Race. Dit is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes. Het parcours in het centrum van Hulst wordt verreden voordat de Kermiskoers van start gaat.
Mantelzorgcompliment: vraag nu aan!
Bent u mantelzorger? Dan kunt u nu een Mantelzorgcompliment aanvragen. Met deze jaarlijkse waardering bedankt Hulst alle mantelzorgers die zich inzetten voor een inwoner van de gemeente. In 2017 ontvingen 518 mantelzorgers het Mantelzorgcompliment.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Eenzaamheid te lijf met werkconferentie
Zo’n zes miljoen Nederlanders, van jong tot oud, voelen zich eenzaam. Aan-z (Terneuzen), Hulst voor Elkaar en Porthos (Sluis) slaan de handen ineen om dat aan te pakken.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Hulst voor Elkaar heeft eerste officiële leefstijlcoach van Zeeland
Hulst voor Elkaar heeft de eerste erkende leefstijlcoach van Zeeland in huis. Tom Erpelinck heeft zijn post-hbo-opleiding daarvoor met succes afgerond.
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.