Cursus omgaan met geld

Heb je moeite om je huishoudboekje op orde te houden? Is je geld voor het einde van de maand vaak al op? Vind je het lastig om met geld om te gaan? Pak het aan met de cursus 'Omgaan met geld'. Je leert hoe je weer grip krijgt op je situatie. We voorzien je van tips hoe je schulden voorkomt en helpen je met vaardigheden voor langere termijn.

De cursus is bedoeld voor volwassenen die wonen in de gemeente Hulst. Afhankelijk van de aanmeldingen is de cursuslocatie in Hulst en/of Kloosterzande.

Nieuwe cursus
In 2019 vangt een nieuwe cursus Omgaan met geld aan. Deze omvat tien bijeenkomsten van 1,5 à 2 uur. Het dagdeel hangt af van de aanmeldingen. Aanmelden kan via onderstaand formulier, via e-mail of telefonisch: 0114-684700. Vermeld je naam, e-mailadres, woonplaats en telefoonnummer. Geef ook je voorkeur voor dagdeel aan: ochtend/middag/avond. 

Nieuws

Happy People ook in kernen
Een gelukkige, gezonde én gezellige buurt. Dat is het doel van Happy People. Nu ook in Vogelwaarde, Graauw, Hengstdijk en Clinge!
55-plusser? Ga (weer) voetballen!
Nieuw in Hulst: Walking football voor 55-plussers. Dé manier om in beweging te blijven en (weer) te gaan voetballen!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.