Happy People voor geluk, gezondheid en gezelligheid

Via het project Happy People willen we de inwoners van de wijken De Linie en Den Dullaert een steuntje in de rug bieden. We helpen bij het behouden van een goede gezondheid, zowel op fysiek, psychisch als sociaal gebied. Zo hopen wij een bijdrage te leveren aan een gelukkige, gezonde en gezellige buurt. Met Happy People gaan mensen samenwerken, samen dingen doen, doelen bereiken en plezier maken.

Doe ook mee!

Geluk zit vanbinnen. En we kunnen eraan werken om onszelf beter te voelen. Bijvoorbeeld door andere keuzes te maken en te starten met goede gewoontes! Voldoende beweging, gezonde voeding en het gedrag veranderen, dat zijn de belangrijkste speerpunten van het project Happy People. Wilt u dat ook? Doe dan mee! Dat hoeft u niet alleen te doen, dat doen we samen. Samen met onze medewerkers en met de andere wijkbewoners. Het project is erop gericht om elkaar te ontmoeten. Want van leuke contacten in de buurt, ook daar wordt een mens blij van. Waar heeft u behoefte aan? Wat zou u leuk vinden om met uw buurtgenoten te ondernemen? Samen actief bezig zijn? Of samen een nieuwe hobby op te starten? Het project Happy People biedt tal van mogelijkheden.

Ontmoeting & inspiratie

Er zijn elke week verschillende activiteiten voor diverse leeftijden, waar u aan kunt deelnemen. De activiteiten zijn erop gericht om de gezondheid direct of indirect te verbeteren én dat de inwoners elkaar ontmoeten, inspireren en gaan samenwerken. Doe ook mee!

Voorbeelden van activiteiten:

  • Happy & Beweging – Bewegen en sporten is gezond, kom met elkaar in beweging
  • Happy & Gezond – voor het stimuleren van een gezonde leefstijl door middel van coaching, projecten over gezonde voeding en samen koken
  • Happy & Kinderen – de Buitenspeelcoach, Projecten via scholen
  • Happy & Uitgerookt – gratis online programma

Nieuws

Infomiddag Langer thuis wonen
Wilt u langer thuis blijven wonen? En heeft u daar misschien hulpmiddelen voor nodig? Kom naar de informatiemiddag in Hulst of Kloosterzande!
Kick-off sportvereniging voor jongeren met beperking
Heb je een beperking en wil je sporten bij een vereniging? Op 6 maart is het de kick-off van de eerste Zeeuws-Vlaamse sportvereniging voor (on)beperkt sporten!
Gratis gezondheidscheck in kernen
Gratis gezondheidsonderzoek in Vogelwaarde, Graauw, Hengstdijk en Clinge in februari! Hiermee krijgt het Happy People Gezondheidsonderzoek in Hulst een vervolg in de kernen.
55-plusser? Ga (weer) voetballen!
Nieuw in Hulst: Walking football voor 55-plussers. Dé manier om in beweging te blijven en (weer) te gaan voetballen!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.