Happy People voor geluk, gezondheid en gezelligheid

Via het project Happy People willen we de inwoners van de wijken De Linie en Den Dullaert een steuntje in de rug bieden. We helpen bij het behouden van een goede gezondheid, zowel op fysiek, psychisch als sociaal gebied. Zo hopen wij een bijdrage te leveren aan een gelukkige, gezonde en gezellige buurt. Met Happy People gaan mensen samenwerken, samen dingen doen, doelen bereiken en plezier maken.

Doe ook mee!

Geluk zit vanbinnen. En we kunnen eraan werken om onszelf beter te voelen. Bijvoorbeeld door andere keuzes te maken en te starten met goede gewoontes! Voldoende beweging, gezonde voeding en het gedrag veranderen, dat zijn de belangrijkste speerpunten van het project Happy People. Wilt u dat ook? Doe dan mee! Dat hoeft u niet alleen te doen, dat doen we samen. Samen met onze medewerkers en met de andere wijkbewoners. Het project is erop gericht om elkaar te ontmoeten. Want van leuke contacten in de buurt, ook daar wordt een mens blij van. Waar heeft u behoefte aan? Wat zou u leuk vinden om met uw buurtgenoten te ondernemen? Samen actief bezig zijn? Of samen een nieuwe hobby op te starten? Het project Happy People biedt tal van mogelijkheden.

Ontmoeting & inspiratie

Er zijn elke week verschillende activiteiten voor diverse leeftijden, waar u aan kunt deelnemen. De activiteiten zijn erop gericht om de gezondheid direct of indirect te verbeteren én dat de inwoners elkaar ontmoeten, inspireren en gaan samenwerken. Doe ook mee!

Voorbeelden van activiteiten:

  • Happy & Beweging – Bewegen en sporten is gezond, kom met elkaar in beweging
  • Happy & Gezond – voor het stimuleren van een gezonde leefstijl door middel van coaching, projecten over gezond voeding en samen koken
  • Happy & Kinderen – de Buitenspeelcoach, Projecten via scholen
  • Happy & Uitgerookt – gratis online programma

Nieuws

Telefonische storing
Momenteel hebben we te kampen met een telefonische storing. Wij zijn wel te bereiken via ons mailadres: info@hulstvoorelkaar.nl. Excuus voor het ongemak.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Alzheimercafé agenda 2018
Vanaf nu op verschillende locaties in Zeeuws-Vlaanderen, misschien ook bij u in de buurt? Het Alzheimercafé is een vast herkenningspunt in Zeeuws-Vlaanderen geworden. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten nodigen we iedereen uit die te maken krijgt met dementie: mensen met dementie zelf, partners, familie, vrienden, buren professionals en andere belangstellenden.
Vacature medewerker Communicatie
Ben jij bekend met alle ins en outs van communicatie (online en print) en heb je een vlotte en nauwkeurige pen? Ben je een echte doorzetter, stressbestendig en creatief?
Spetterend FIFA18 toernooi
Vorige week speelde Real Madrid tegen Real Madrid in Hulst. Een aantal jongeren ging lekker los tijdens het FIFA toernooi.
Droomprojecten leerlingen Reyaertcollege
Gisteren werden in de Hulster raadzaal 'droom' presentaties gehouden door zes jongeren. Voor de 6e keer organiseerden we het het droomproject...
Vrijwilligers bedankt!
Maandagavond 18 december zijn de vrijwilligers van Hulst voor Elkaar hartelijk bedankt voor hun werk afgelopen jaar. In Plaza de Vogel in Hengstdijk kwamen zo'n 120 vrijwilligers bij elkaar.
Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.