Get the picture

Referentie

Get the picture

Functienaam

Foto reportage

Werkgever

ZLTO- afdeling

Werkgeveromschrijving

De ZLTO Hulst is een vereniging van ondernemers in de agrarische sector in de omgeving van Hulst.

Locatie

Hulst

Functieomschrijving

Het stage-idee

Tijdens deze stage ga je foto’s maken om de agrarische sector bekendheid te geven bij leeftijdgenoten. Je maakt eerst een keuze voor een bedrijf uit de plantaardige of dierlijke sector. Daarna ga jij je oriënteren op wat er allemaal gebeurt op dat bedrijf, dit doe je door een dagje mee te lopen met de boer of tuinder of de bedrijfsleider. Hierna ga je bepalen wat interessant zou zijn om aan anderen te laten zien. Vervolgens ga je aan de slag met het maken van foto’s. Als de fotoreportage klaar is ga je deze laten zien bij de boer of tuinder. Ook laat je het eindproduct op school aan medeleerlingen zien. Je mag ook een idee voor een andere doelgroep aandragen.

Daarna kunnen jouw foto’s misschien ook nog wel worden gebruikt bij open dagen of bij een tentoonstelling. 

Deze stage is niet op een bepaald moment. Als je interesse hebt: laat het weten. Wij kijken dan samen met jou, bij welk bedrijf het kan op het moment dat jij stage wil doen. 

Functie-eisen

  •  Je houdt je aan de gemaakte afspraken.
  •  Je vindt het leuk om zelf een (foto-)plan te maken.
  •  Je hebt zelf de beschikking over een fototoestel.
  •  Je vindt het leuk om te fotograferen.
  •  Je kunt een fotoreportage maken. 

Provincie

Hulst

Contactgegevens Organisatie

ZLTO
Lilianne van der Ha

lvdrha@hotmail.com

Nieuws

Video: wie we zijn en wat we doen
Weten wie we zijn en wat we doen? Je ziet het in onze video!
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
Heb je een (hulp)vraag? Dan kun je terecht bij het Loket van Stichting Hulst voor Elkaar in Hulst en Kloosterzande, persoonlijk of telefonisch. Plan heel gemakkelijk zelf online een afspraak!
Maak kennis met Gijs Gezond
Wat is gezond eten en drinken? Hoe maak je de juiste keuzes als je boodschappen doet? Volg Gijs Gezond op Facebook. Hij vlogt elke maand bij ondernemers in de buurt en geeft praktische tips.
Samen gezond ouder!
Samen gezond ouder worden, met mensen in uw buurt of wijk. Dat is Sociaal Vitaal! Bent u 65-plusser en lijkt het u gezellig om samen met mensen uit uw buurt aan uw gezondheid te werken? Doe mee met Sociaal Vitaal, in Hulst, Clinge of Vogelwaarde.
Happy People ook in kernen
Een gelukkige, gezonde én gezellige buurt. Dat is het doel van Happy People. Nu ook in Vogelwaarde, Graauw, Hengstdijk en Clinge!
Sportvereniging voor jongeren met beperking
Heb je een beperking en wil je sporten bij een vereniging? Sluit aan bij de Zeeuws-Vlaamse sportvereniging voor (on)beperkt sporten!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.