Tekstschrijver of Blogger

Referentie

Tekstschrijver of Blogger

Functienaam

Journalistiek bijbaantje

Werkgever

Zeeuws bijbaantje

Werkgeveromschrijving

ZeeuwsBijbaantje.nl is de vacature website voor jongeren in Zeeuws Vlaanderen. Elke week vind je hier de nieuwste bijbaantjes en vakantiebaantjes in de streek. Bovendien lees je er handige tips over solliciteren en posten we regelmatig op het weblog. Via reportages en interviews geven we kijkjes achter de schermen. Ook informeren we jongeren in de streek over interessant nieuws. De missie van ZeeuwsBijbaantje.nl is tweeledig: 
Aan de ene kant koppelen we vraag (jongeren) en aanbod (werkgevers) in de regio op gebied van vakantiebaantjes en bijbaantjes. 
Aan de andere kant bieden we de jongeren een podium om mee te denken en de website verder te ontwikkelen. 

Locatie

diverse locaties

Functieomschrijving

Ben jij die vliegende reporter, die zijn nieuwsgierige neus nergens buiten kan houden? Of hou je van schrijven, filmen, of fotograferen? Dan is een journalistieke maatschappelijke stage misschien wel iets voor jou. 
Je schrijft als blogger of tekstschrijver een tekst of artikel, neemt een interview af of maakt een reportage over het thema jongeren en werk in Zeeuws Vlaanderen. 

Jij:

 • bent scholier die affiniteit heeft met het thema 
 • bent nieuwsgierig, assertief en ondernemend.
 • schrijft graag artikelen.
 • ziet interviewen en het maken van reportages als een leuke uitdaging.
 • wilt ervaring opdoen in de wereld van de journalistiek.


Dan bieden wij je:

 • Een platform om je artikel te publiceren en een online portfolio bij te houden.
 • Ruimte om je schrijftalent te ontplooien.
 • Een (maatschappelijke) stageplek
 • Degelijke eindredactie en persoonlijke begeleiding.
 • De kans om je netwerk te vergroten in de regio 
 • Een online redactieomgeving.
   

Provincie

Hulst, Terneuzen

Contactgegevens Organisatie

Zeeuws bijbaantje
Liset Remijn
info@zeeuwsbijbaantje.nl

Nieuws

Happy People ook in kernen
Een gelukkige, gezonde én gezellige buurt. Dat is het doel van Happy People. Nu ook in Vogelwaarde, Graauw, Hengstdijk en Clinge!
55-plusser? Ga (weer) voetballen!
Nieuw in Hulst: Walking football voor 55-plussers. Dé manier om in beweging te blijven en (weer) te gaan voetballen!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.