Fitte enthousiastelingen

Referentie

Fitte enthousiastelingen

Functienaam

Turn assistenten

Werkgever

EMM

Werkgeveromschrijving

Gymnastiekvereniging EMM Terneuzen is een dynamische club. Het aanbod van onze vereniging geeft mogelijkheden voor vrijwel iedereen van klein tot groot. Veel bewegingservaring opdoen is belangrijk vooral op jonge leeftijd, maar ook als u ouder wordt is het belangrijk om te blijven bewegen. Wij stimuleren en motiveren allen die onze lessen bezoeken. 

Het lesaanbod bestaat uit de recreatieve groepen: peuters/kleuters vanaf 3 jaar, 6/7 jaar, 8/9 jaar, 10/11 jaar, 11 jaar en ouder, springgroep vanaf 10 jaar, dames aerobics, cursus sport en spel 55-plus. Daarnaast heeft EMM een turngroep, B-selectie en A-selectie die meedoen aan wedstrijden op rayon, regionaal en landelijk niveau. Momenteel wordt door de A-selectie met succes op een behoorlijk landelijk niveau: 4e en 3e Divisie deelgenomen.
Voor onze groepen zoeken wij vrijwilligers (maatschappelijke stagiaires) die kunnen assisteren in de lessen. 

Wij maken gebruik van de modernste turntoestellen: permanent ingericht turnzaal (met o.a. dubbele trampoline, balken, ongelijke brug, rekstok en tumblingbaan. Airtumblingbaan, geschikt voor jong en oud, mechanisch wandrek, diverse soorten klein materialen, zoals hoepels, spelparachutes, allerlei soorten ballen etc.. 

Locatie

Gymzaal Zuidlandstraat 113

Functieomschrijving

Omschrijving vrijwilligerswerk:

  • Je helpt met het opzetten en klaarzetten van de materialen. 
  • Je assisteert in de les onder leiding van een lesgever van EMM.
  • Je helpt bij het opruimen en afbreken van de materialen. 

Voorwaarden:

  • Je houdt je aan de gemaakte afspraken.
  • Je hebt een sportieve instelling.
  • Je hebt sportkleding aan. 
  • Je vind het leuk om met kinderen om te gaan.
  • Je bent leergierig.

Informatie over dagen en tijden

Dag:   In overleg
zie onze website www.emmterneuzen.nl/trainingsuren  voor ons lesrooster

Locatie:  Turnaccommodatie “Petrus Hondius”
Zuidlandstraat 113
4532 CK Terneuzen 
Ingang bij het hek

Provincie

Terneuzen

Contactgegevens Organisatie

EMM
Marielle de Bokx
Terneuzen
marielle@spruce.nl

Nieuws

Video: wie we zijn en wat we doen
Weten wie we zijn en wat we doen? Je ziet het in onze video!
Nieuw: sporten op de kinderopvang
Sport en kinderopvang gaan goed samen! Kinderopvang De Tivoli en Stichting Hulst voor Elkaar beginnen samen De Sport Club, sporten onder professionele begeleiding op de bso.
Succesvol project voor uitkeringsgerechtigden
Een betere toekomst voor uitkeringsgerechtigden. Dat is het doel van het re-integratieproject van gemeente Hulst en Hulst voor Elkaar. De deelnemers worden geactiveerd om hun leefstijl te veranderen, waardoor de kans op een baan wordt vergroot.
Gezellig samen koken en eten in Graauw
Samen koken en eten is gezellig! De Kookclub voor volwassenen gaat in november van start in Graauw. 
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
Heb je een (hulp)vraag? Dan kun je terecht bij het Loket van Stichting Hulst voor Elkaar in Hulst en Kloosterzande, persoonlijk of telefonisch. Plan heel gemakkelijk zelf online een afspraak!
Maak kennis met Gijs Gezond
Wat is gezond eten en drinken? Hoe maak je de juiste keuzes als je boodschappen doet? Volg Gijs Gezond op Facebook. Hij vlogt elke maand bij ondernemers in de buurt en geeft praktische tips.
Samen gezond ouder!
Samen gezond ouder worden, met mensen in uw buurt of wijk. Dat is Sociaal Vitaal! Bent u 65-plusser en lijkt het u gezellig om samen met mensen uit uw buurt aan uw gezondheid te werken? Doe mee met Sociaal Vitaal, in Hulst, Clinge of Vogelwaarde.
Happy People ook in kernen
Een gelukkige, gezonde én gezellige buurt. Dat is het doel van Happy People. Nu ook in Vogelwaarde, Graauw, Hengstdijk en Clinge!
Sportvereniging voor jongeren met beperking
Heb je een beperking en wil je sporten bij een vereniging? Sluit aan bij de Zeeuws-Vlaamse sportvereniging voor (on)beperkt sporten!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.