Fitte enthousiastelingen

Referentie

Fitte enthousiastelingen

Functienaam

Turn assistenten

Werkgever

EMM

Werkgeveromschrijving

Gymnastiekvereniging EMM Terneuzen is een dynamische club. Het aanbod van onze vereniging geeft mogelijkheden voor vrijwel iedereen van klein tot groot. Veel bewegingservaring opdoen is belangrijk vooral op jonge leeftijd, maar ook als u ouder wordt is het belangrijk om te blijven bewegen. Wij stimuleren en motiveren allen die onze lessen bezoeken. 

Het lesaanbod bestaat uit de recreatieve groepen: peuters/kleuters vanaf 3 jaar, 6/7 jaar, 8/9 jaar, 10/11 jaar, 11 jaar en ouder, springgroep vanaf 10 jaar, dames aerobics, cursus sport en spel 55-plus. Daarnaast heeft EMM een turngroep, B-selectie en A-selectie die meedoen aan wedstrijden op rayon, regionaal en landelijk niveau. Momenteel wordt door de A-selectie met succes op een behoorlijk landelijk niveau: 4e en 3e Divisie deelgenomen.
Voor onze groepen zoeken wij vrijwilligers (maatschappelijke stagiaires) die kunnen assisteren in de lessen. 

Wij maken gebruik van de modernste turntoestellen: permanent ingericht turnzaal (met o.a. dubbele trampoline, balken, ongelijke brug, rekstok en tumblingbaan. Airtumblingbaan, geschikt voor jong en oud, mechanisch wandrek, diverse soorten klein materialen, zoals hoepels, spelparachutes, allerlei soorten ballen etc.. 

Locatie

Gymzaal Zuidlandstraat 113

Functieomschrijving

Omschrijving vrijwilligerswerk:

  • Je helpt met het opzetten en klaarzetten van de materialen. 
  • Je assisteert in de les onder leiding van een lesgever van EMM.
  • Je helpt bij het opruimen en afbreken van de materialen. 

Voorwaarden:

  • Je houdt je aan de gemaakte afspraken.
  • Je hebt een sportieve instelling.
  • Je hebt sportkleding aan. 
  • Je vind het leuk om met kinderen om te gaan.
  • Je bent leergierig.

Informatie over dagen en tijden

Dag:   In overleg
zie onze website www.emmterneuzen.nl/trainingsuren  voor ons lesrooster

Locatie:  Turnaccommodatie “Petrus Hondius”
Zuidlandstraat 113
4532 CK Terneuzen 
Ingang bij het hek

Provincie

Terneuzen

Contactgegevens Organisatie

EMM
Marielle de Bokx
Terneuzen
marielle@spruce.nl

Nieuws

Clinics mountainbike
Offroad fietsen, op avontuur... Ga je mee mountainbiken? We zorgen dat je tijdens de gratis clinics een aantal technieken onder de knie krijgt en gaan ook een stukje crossen!
Sporttoernooien voor senioren
Wilt u voldoende blijven bewegen en zo gezond en fit blijven? Doe mee met de senioren-sporttoernooien van Hulst voor Elkaar!
Succesvolle kookclubs weer van start
De Happy kookclubs voor zowel volwassenen als kinderen in Hulst gaan weer van start. Mensen die het leuk vinden samen te koken, zijn van harte welkom. De volwassenenkookclub vangt aan op woensdag 23 januari. Het Kinderkookcafé begint weer op woensdag 30 januari. Locatie: de keuken van Tabakstraat 22 in Hulst. Vooraf aanmelden via everstraten@hulstvoorelkaar.nl.
55-plusser? Ga (weer) voetballen!
Binnenkort is er Oldstars Walking Football - voetbal voor 55-plussers - in Hulst! Dé manier om (weer) te gaan voetballen! Bezoek de informatiebijeenkomst op 18 januari.
Vacatures bij onze stichting
Voor onze veranderende organisatie zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij onze Controller? Ook is er ruimte voor een nieuw lid voor de Raad van Toezicht.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.