Tennisclub assistenten

Referentie

Ondersteuner jeugdtennistoernooi VHJT

Functienaam

Tennisclub assistenten

Werkgever

TC Animo

Werkgeveromschrijving

Het tennispark van tennisvereniging ANIMO ligt op sportpark De Vliegende Vaart te Terneuzen.

Het ledenaantal schommelt tussen de 800 en 850 leden.
Hiermee behoort TC ANIMO tot een van de grootste tennisclubs van Zeeland.
ANIMO heeft de beschikking over 11 verlichte tennisbanen. 9 gravel en 2 Canada Tenn.

Locatie

Sportpark Vliegende Vaart 8

Functieomschrijving

Jaarlijks worden er verschillende tennistoernooien op deze club georganiseerd. Zo ook dit jaar. Om deze toernooien te kunnen organiseren zijn er veel vrijwilligers nodig. Daarom vragen we jou (met eventueel een andere leerling) om tijdens het VHJT-toernooi K4 te komen helpen om van het toernooi één groot succes te maken.  


Omschrijving van het werk:

  • Tellen tijdens wedstrijden t/m 12 jaar
  • Catering
  • Banen onderhouden
  • Hulp bij wedstrijdleiding
  • Foto's maken

Voorwaarden:

  • Je bent gemotiveerd
  • Je kunt met mensen samenwerken
  • Je vindt het leuk om met mensen om te gaan
  • Je houdt je aan de gemaakte afspraken


Informatie over dagen en tijden:
Data: in overleg

Locatie: Vliegende Vaart 8
               4537DH  Terneuzen
              (naast het zwembad)

(In overleg met mevrouw Houg kun je aangeven welke dagen of dagdelen je wel en niet kunt.)

Provincie

Terneuzen

Contactgegevens Organisatie

Animo Tennisclub
H.Houg
Vliegende Vaart 8
4537 DH Terneuzen
h.houg@zsc.nl
06-53529042

Nieuws

Clinics mountainbike
Offroad fietsen, op avontuur... Ga je mee mountainbiken? We zorgen dat je tijdens de gratis clinics een aantal technieken onder de knie krijgt en gaan ook een stukje crossen!
Sporttoernooien voor senioren
Wilt u voldoende blijven bewegen en zo gezond en fit blijven? Doe mee met de senioren-sporttoernooien van Hulst voor Elkaar!
Succesvolle kookclubs weer van start
De Happy kookclubs voor zowel volwassenen als kinderen in Hulst gaan weer van start. Mensen die het leuk vinden samen te koken, zijn van harte welkom. De volwassenenkookclub vangt aan op woensdag 23 januari. Het Kinderkookcafé begint weer op woensdag 30 januari. Locatie: de keuken van Tabakstraat 22 in Hulst. Vooraf aanmelden via everstraten@hulstvoorelkaar.nl.
55-plusser? Ga (weer) voetballen!
Binnenkort is er Oldstars Walking Football - voetbal voor 55-plussers - in Hulst! Dé manier om (weer) te gaan voetballen! Bezoek de informatiebijeenkomst op 18 januari.
Vacatures bij onze stichting
Voor onze veranderende organisatie zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij onze Controller? Ook is er ruimte voor een nieuw lid voor de Raad van Toezicht.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.