Voetbalfanaten gezocht!

Referentie

Voetbalfanaten gezocht!

Functienaam

Spelleiders

Werkgever

SJJW Buurtsport

Werkgeveromschrijving

Stichting Jeugd- jongerenwerk Terneuzen (SJ²W) is een stichting voor alle jeugd & jongeren in de Gemeente Terneuzen. Onderdeel van de SJ²W is het sportbuurtwerk. Het sportbuurtwerk houd in dat er op bestaande pleinen en trapveldjes in de wijk, wekelijks sport & spelactiviteiten worden georganiseerd. Daarnaast organiseren we ieder jaar een aantal grotere activiteiten evt. met Cios stagiaires.

Locatie

Div locaties

Functieomschrijving

Omschrijving vrijwilligerswerk:
Je helpt met het opzetten en klaarzetten van de materialen.
Je leidt wedstrijden en neemt beslissingen als dat nodig is.
Je houdt standen, uitslagen en scores bij en verwerkt deze in het competitieschema.
Je helpt bij het opruimen en afbreken van de materialen.
 
Voorwaarden:
Je houdt je aan de gemaakte afspraken
Je hebt sportkleding aan.
Je vind het leuk om met groepen om te gaan.
Je weet hoe straatvoetbal & Panna KO gespeeld word.
Je durft leiding te geven en bent niet bang om beslissingen te nemen.

Informatie over dagen en tijden:
Datum:  In samenspraak met buurtsportmedewerkers

Buurtsport vindt plaats op diverse locaties in de gemeente Terneuzen.

Contactpersoon: T. Siersema

Provincie

Terneuzen

Contactgegevens Organisatie

Buurtsport Tim Siersema
Jacob Catsstraat 7
4532 BW Terneuzen
t.siersema@sjjw.nl
0115-675070

Nieuws

Video: wie we zijn en wat we doen
Weten wie we zijn en wat we doen? Je ziet het in onze video!
Nieuw: sporten op de kinderopvang
Sport en kinderopvang gaan goed samen! Kinderopvang De Tivoli en Stichting Hulst voor Elkaar beginnen samen De Sport Club, sporten onder professionele begeleiding op de bso.
Succesvol project voor uitkeringsgerechtigden
Een betere toekomst voor uitkeringsgerechtigden. Dat is het doel van het re-integratieproject van gemeente Hulst en Hulst voor Elkaar. De deelnemers worden geactiveerd om hun leefstijl te veranderen, waardoor de kans op een baan wordt vergroot.
Gezellig samen koken en eten in Graauw
Samen koken en eten is gezellig! De Kookclub voor volwassenen gaat in november van start in Graauw. 
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
Heb je een (hulp)vraag? Dan kun je terecht bij het Loket van Stichting Hulst voor Elkaar in Hulst en Kloosterzande, persoonlijk of telefonisch. Plan heel gemakkelijk zelf online een afspraak!
Maak kennis met Gijs Gezond
Wat is gezond eten en drinken? Hoe maak je de juiste keuzes als je boodschappen doet? Volg Gijs Gezond op Facebook. Hij vlogt elke maand bij ondernemers in de buurt en geeft praktische tips.
Samen gezond ouder!
Samen gezond ouder worden, met mensen in uw buurt of wijk. Dat is Sociaal Vitaal! Bent u 65-plusser en lijkt het u gezellig om samen met mensen uit uw buurt aan uw gezondheid te werken? Doe mee met Sociaal Vitaal, in Hulst, Clinge of Vogelwaarde.
Happy People ook in kernen
Een gelukkige, gezonde én gezellige buurt. Dat is het doel van Happy People. Nu ook in Vogelwaarde, Graauw, Hengstdijk en Clinge!
Sportvereniging voor jongeren met beperking
Heb je een beperking en wil je sporten bij een vereniging? Sluit aan bij de Zeeuws-Vlaamse sportvereniging voor (on)beperkt sporten!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.