Waterratten gezocht!

Referentie

Waterratten gezocht!!

Functienaam

Club assistenten

Werkgever

Zwem & Poloclub de Schelde

Werkgeveromschrijving

Zwem– en Poloclub de Schelde maakt gebruik van het zwembad in Sportcentrum ‘Vliegende Vaart’ te Terneuzen. Dit zwembad is gelegen aan Vliegende Vaart 2, 4537 DH, Terneuzen. 
In dit zwembad is aanwezig een 8 banenbad (25 meter) en een instructiebad.
De overdracht naar dit nieuwe zwembad is zaterdag 22 oktober 2005 onder grote belangstelling voltooid. 
Het wedstrijdzwembad heeft een afmeting van 25 x 21 meter met een diepte variërend van2.00 tot 3.85 meter, 8 wedstrijdbanen en een 1 meter duikplank. Het wedstrijdbad voldoet aan alle eisen om er officiële zwem– en waterpolowedstrijden te houden. Ook is er een verwarmd, multifunctioneel openluchtbad van 52 x 15 meter met 6 wedstrijdbanen. Het wordt door een ponton van 2 x 15 meter opgedeeld in tweeën. Een recreatiebad met een diepte 1.20 tot 1.40 meter en wedstrijdbad, met een diepte variërend van 2.00 tot 3.85 meter. 

Locatie

Zwembad Vliegende Vaart

Functieomschrijving

Binnen deze vereniging zijn er een heleboel taken die door jongeren uitgevoerd kunnen worden. Misschien heb je zelf al wel een idee van wat je wilt gaan doen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van taken:- trainen geven aan een jeugdteam of hierbij assisteren 

Omschrijving vrijwilligerswerk:

  • activiteiten organiseren voor jeugdleden
  • scheidsrechter zijn bij jeugdwedstrijden
  • onderzoeken wat jongeren van de sportvereniging vinden 
  • helpen bij het onderhoud van materialen
  • helpen in de kantine 
  • helpen bij de organisatie van een (jeugd)toernooi 
  • helpen bij het organiseren van een feestavond

In overleg met jou bepalen we welk werkzaamheden je kunt verrichten.

Hoe regel je een stage bij Z&PC De Schelde? 
Contactpersoon: Yvette Timmermans 
Telefoonnummer clubhuis: 0115-618245 (je kunt alleen ‘s avonds bellen)
 
Voorwaarden:
Je vindt het leuk om je in te zetten voor Z&PC De Schelde. Je houdt je aan gemaakte afspraken. Je weet van aanpakken.

Werkdagen - en tijden:
Worden in overleg met jou bepaald.

Periode:                    in overleg.

Provincie

Terneuzen

Contactgegevens Organisatie

Z&PC de Schelde
Yvette Timmermans
Vijverhof 3
4532 EX Terneuzen
secretaris@zpc-deschelde.nl
06 - 25043187

Nieuws

Video: wie we zijn en wat we doen
Weten wie we zijn en wat we doen? Je ziet het in onze video!
Nieuw: sporten op de kinderopvang
Sport en kinderopvang gaan goed samen! Kinderopvang De Tivoli en Stichting Hulst voor Elkaar beginnen samen De Sport Club, sporten onder professionele begeleiding op de bso.
Succesvol project voor uitkeringsgerechtigden
Een betere toekomst voor uitkeringsgerechtigden. Dat is het doel van het re-integratieproject van gemeente Hulst en Hulst voor Elkaar. De deelnemers worden geactiveerd om hun leefstijl te veranderen, waardoor de kans op een baan wordt vergroot.
Gezellig samen koken en eten in Graauw
Samen koken en eten is gezellig! De Kookclub voor volwassenen gaat in november van start in Graauw. 
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
Heb je een (hulp)vraag? Dan kun je terecht bij het Loket van Stichting Hulst voor Elkaar in Hulst en Kloosterzande, persoonlijk of telefonisch. Plan heel gemakkelijk zelf online een afspraak!
Maak kennis met Gijs Gezond
Wat is gezond eten en drinken? Hoe maak je de juiste keuzes als je boodschappen doet? Volg Gijs Gezond op Facebook. Hij vlogt elke maand bij ondernemers in de buurt en geeft praktische tips.
Samen gezond ouder!
Samen gezond ouder worden, met mensen in uw buurt of wijk. Dat is Sociaal Vitaal! Bent u 65-plusser en lijkt het u gezellig om samen met mensen uit uw buurt aan uw gezondheid te werken? Doe mee met Sociaal Vitaal, in Hulst, Clinge of Vogelwaarde.
Happy People ook in kernen
Een gelukkige, gezonde én gezellige buurt. Dat is het doel van Happy People. Nu ook in Vogelwaarde, Graauw, Hengstdijk en Clinge!
Sportvereniging voor jongeren met beperking
Heb je een beperking en wil je sporten bij een vereniging? Sluit aan bij de Zeeuws-Vlaamse sportvereniging voor (on)beperkt sporten!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.