Begeleider van zang en muziekactiviteiten

Functienaam

Begeleider van zang en muziekactiviteiten

Werkgever

Feest van Muziek

Werkgeveromschrijving

Feest van Muziek is een onderdeel van Stichting Feest van Herkenning dat reminiscentiebijeenkomsten organiseert voor mensen met dementie. De stichting heeft een ANBI status. Feest van Muziek organiseert met speciaal geschoolde vrijwilligers muziek en zangbijeenkomsten voor mensen met dementie in Zeeland.

Locatie

Zeeland

Functieomschrijving

"Feest van Muziek" is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers:

Begeleider van zang en muziekactiviteiten met
mensen met dementie

Kun je een beetje zingen of bespeel je een begeleidingsinstrument, ben je bereid om een uur of twee per maand met mensen met dementie te zingen of wil je gewoon meer weten, geef je dan op!
Feest van Muziek wil mensen bereiken via zang en muziek. De vrijwilligers leiden in tweetallen één keer per maand een bijeenkomst van een uur, voor circa 10 mensen met dementie in een zorg- of welzijnsorganisaties. Naast een training vinden er twee keer per jaar bijscholingsdagen plaats en ontmoet je collega's. Je krijgt een vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding van 10 euro per bijeenkomst en kilometervergoeding, verzekering van je gemeente en begeleiding vanuit de organisatie.

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep. Kun je een beetje zingen, durf je een lied in te zetten, kun je samenwerken en ben je flexibel, dan zien we je reactie graag tegemoet. Het bespelen van een begeleidingsinstrument (keyboard, gitaar of accordeon) is handig, maar niet noodzakelijk. Indien nodig kun je gebruik maken van een keyboard en heb je de beschikking over een koffer met ritme instrumenten en liedjesboeken.
Feest van Muziek is een initiatief van Stichting Feest van Herkenning dat reminiscentiebijeenkomsten organiseert voor mensen met dementie. De stichting heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling)

Functie-eisen

Affiniteit met de doelgroep, kun je een beetje zingen, durf je een lied in te zetten, kun je samenwerken en ben je flexibel, dan zien we je reactie graag tegemoet. Het bespelen van een begeleidingsinstrument is handig maar niet noodzakelijk.

Provincie

Hulst

Contactgegevens Organisatie

Mariska Sijs
Lange Bellingstraat 2
msijs@hulstvoorelkaar.nl
0114-684700

Nieuws

Video: wie we zijn en wat we doen
Weten wie we zijn en wat we doen? Je ziet het in onze video!
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
Heb je een (hulp)vraag? Dan kun je terecht bij het Loket van Stichting Hulst voor Elkaar in Hulst en Kloosterzande, persoonlijk of telefonisch. Plan heel gemakkelijk zelf online een afspraak!
Maak kennis met Gijs Gezond
Wat is gezond eten en drinken? Hoe maak je de juiste keuzes als je boodschappen doet? Volg Gijs Gezond op Facebook. Hij vlogt elke maand bij ondernemers in de buurt en geeft praktische tips.
Samen gezond ouder!
Samen gezond ouder worden, met mensen in uw buurt of wijk. Dat is Sociaal Vitaal! Bent u 65-plusser en lijkt het u gezellig om samen met mensen uit uw buurt aan uw gezondheid te werken? Doe mee met Sociaal Vitaal, in Hulst, Clinge of Vogelwaarde.
Happy People ook in kernen
Een gelukkige, gezonde én gezellige buurt. Dat is het doel van Happy People. Nu ook in Vogelwaarde, Graauw, Hengstdijk en Clinge!
Sportvereniging voor jongeren met beperking
Heb je een beperking en wil je sporten bij een vereniging? Sluit aan bij de Zeeuws-Vlaamse sportvereniging voor (on)beperkt sporten!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.