Begeleider van zang en muziekactiviteiten

Functienaam

Begeleider van zang en muziekactiviteiten

Werkgever

Feest van Muziek

Werkgeveromschrijving

Feest van Muziek is een onderdeel van Stichting Feest van Herkenning dat reminiscentiebijeenkomsten organiseert voor mensen met dementie. De stichting heeft een ANBI status. Feest van Muziek organiseert met speciaal geschoolde vrijwilligers muziek en zangbijeenkomsten voor mensen met dementie in Zeeland.

Locatie

Zeeland

Functieomschrijving

"Feest van Muziek" is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers:

Begeleider van zang en muziekactiviteiten met
mensen met dementie

Kun je een beetje zingen of bespeel je een begeleidingsinstrument, ben je bereid om een uur of twee per maand met mensen met dementie te zingen of wil je gewoon meer weten, geef je dan op!
Feest van Muziek wil mensen bereiken via zang en muziek. De vrijwilligers leiden in tweetallen één keer per maand een bijeenkomst van een uur, voor circa 10 mensen met dementie in een zorg- of welzijnsorganisaties. Naast een training vinden er twee keer per jaar bijscholingsdagen plaats en ontmoet je collega's. Je krijgt een vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding van 10 euro per bijeenkomst en kilometervergoeding, verzekering van je gemeente en begeleiding vanuit de organisatie.

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep. Kun je een beetje zingen, durf je een lied in te zetten, kun je samenwerken en ben je flexibel, dan zien we je reactie graag tegemoet. Het bespelen van een begeleidingsinstrument (keyboard, gitaar of accordeon) is handig, maar niet noodzakelijk. Indien nodig kun je gebruik maken van een keyboard en heb je de beschikking over een koffer met ritme instrumenten en liedjesboeken.
Feest van Muziek is een initiatief van Stichting Feest van Herkenning dat reminiscentiebijeenkomsten organiseert voor mensen met dementie. De stichting heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling)

Functie-eisen

Affiniteit met de doelgroep, kun je een beetje zingen, durf je een lied in te zetten, kun je samenwerken en ben je flexibel, dan zien we je reactie graag tegemoet. Het bespelen van een begeleidingsinstrument is handig maar niet noodzakelijk.

Provincie

Hulst

Contactgegevens Organisatie

Mariska Sijs
Lange Bellingstraat 2
msijs@hulstvoorelkaar.nl
0114-684700

Nieuws

Sporten in je schoolvakantie, doe mee!
Ook in de zomervakantie zijn we er! Elke week een andere sport, op een andere locatie in de gemeente.
Gemeenschapshuizen beperkt weer open
De deuren van onze gemeenschapshuizen De Lieve en Binnendéur gaan beperkt weer open.
Mantelzorgcompliment: vraag aan
Ben je mantelzorger? Dan kun je nu een Mantelzorgcompliment aanvragen. Met deze jaarlijkse waardering bedankt Hulst alle mantelzorgers die zich inzetten voor een inwoner van de gemeente. In 2019 ontvingen 610 mantelzorgers het Mantelzorgcompliment.
Nieuwe directeur
Henk Janssen uit Nijmegen is per 16 juli 2020 de nieuwe directeur van Stichting Hulst voor Elkaar.
Oranje Fonds steunt geluksmomentjes
Het Oranjefonds ondersteunt de Geluksmomenten in de gemeente Hulst met 5750 euro.
Online infotips in coronatijd
Praktische websites met speciale informatie of tips om de tijd in het teken van coronamaatregelen door te komen.
Sport mee met verenigingen in jouw buurt
Ben je jonger dan 18 jaar? Sluit aan bij sportverenigingen in de buurt, ook als je geen lid bent!
Online leefstijlcoaching: lekkerder in je vel
Wil je lekkerder in je vel zitten? Echt werk maken van je gezondheid? Dat kan nu ook online bij ons! Kosteloos, sluit aan!
Doe mee met thuisbingo!
Houd ook je hersenen fit! Doe elke werkdag mee met de Nationale Thuisbingo en win!
Nooddienst boodschappen
Kunt u zelf geen boodschappen doen en heeft u niemand in uw omgeving die dat voor u kan doen? Bent u noodgedwongen aan huis gekluisterd door ziekte, ouderdom of een beperking en krijgt u het niet geregeld om uw boodschappen in huis te halen? Dan biedt de Nooddienst boodschappen in gemeente Hulst uitkomst!
Bel eens iemand op: in actie tegen eenzaamheid
Met een praatje, een gezellig babbeltje of een luisterend oor zijn we er voor elkaar. Help mee en bel eens iemand op!
Maatregelen tegen verspreiding Corona-virus
Hulst voor Elkaar volgt de overheid en het RIVM in het nemen van maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Video: wie we zijn en wat we doen
Weten wie we zijn en wat we doen? Je ziet het in onze video!
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
Heb je een (hulp)vraag? Dan kun je terecht bij het Loket van Stichting Hulst voor Elkaar in Hulst en Kloosterzande, persoonlijk of telefonisch. Plan heel gemakkelijk zelf online een afspraak!